Qui som?

El Col·legi Cultural és un centre concertat i laic que va néixer l’any 1938 a un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Badalona. Després de diferents generacions seguim amb un objectiu clar. L’objectiu de fer créixer i contribuir al desenvolupament de la societat de Badalona i les poblacions que l’envolten.

Tenim una llarga trajectòria en el món de l’educació. Any rere any ens esforcem per complir un dels principals reptes; una formació de qualitat i de gran ajuda a tots els alumnes. Oferim un Ensenyament des de la Llar d’Infants i Educació Infantil fins a Cicles Formatius i Batxillerat, on totes les etapes són concertades.

L’educació que oferim permet ser una eina amb la que els alumnes puguin desenvolupar tots els aspectes de la seva vida personal. D’aquesta manera poden adquirir els seus propis valors i formar-se com a persones. Un dels nostres principals objectius és que els alumnes adquireixin autonomia i responsabilitat en els seus actes i decisions.

Per una altra banda, al Col·legi Cultural sentim un gran respecte per totes les llengües. Al Centre creiem en un sistema trilingüe en el que es treballa el català, el castellà i l’anglès. A més a més, volem potenciar a les aules altres llengües estrangeres com ara l’alemany i el francès.

Veure com diferents generacions passen per les nostres aules fa que ens n’adonem de com ha canviat el món. Un canvi constant en el que l’educació és un pilar fonamental. Aquest pilar ha d’evolucionar al mateix temps que ho fa la societat, per aquesta raó, a les aules fem ús de diferents tecnologies (TAC). Això permet acostar l’aprenentatge als alumnes i fer-lo més atractiu i productiu.

Tota aquesta feina és possible gràcies al nostre equip humà. Un equip que treballa de manera constant, responsable i gaudint de la seva professió.

Projectiu educatiu