Cicles Formatius i Formació Professional

La Formació Professional permet als alumnes orientar la seva vida laboral cap a un entorn professionalitzat i especialitzat. Amb aquesta formació els alumnes podran assolir les competències i habilitats professionals necessàries que els obriran les portes al seu futur.

Els Cicles Formatius i Formació Professional que oferim són de grau superior (CFGS) i grau mitjà (CFGM). Els nostres cicles formatius de grau superior el són d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil en Ciberseguretat i el cicle d’Administració i Finances .Per cicle formatiu de grau mitjà oferim el de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

El principal objectiu és que en un període de dos anys es pugui garantir a l’alumnat la formació i coneixements necessaris per incorporar-se al mercat laboral o accedir a estudis superiors.

CFGM Sistemes Microinformàtics en Xarxa

El món de la informàtica és un camp que està en ple desenvolupament. La informàtica s’ha fet un lloc a la nostra vida quotidiana, per aquesta raó, les empreses creen llocs de treball relacionats amb aquest entorn. Si tens ganes de descobrir les teves habilitats i competències tecnològiques des d’un punt de vista més pràctic, aquest és el teu cicle formatiu. Te una durada de 2000 hores distribuïdes en dos cursos. Amb 13 mòduls.

CGFS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa perfil profesional en Ciberseguretat

El món de la informàtica i la ciberseguretat és un camp que està en ple desenvolupament. La informàtica s’ha fet un lloc a la nostra vida quotidiana. El fet que cada vegada hi hagi més tecnologia al nostre voltant fa que estiguem més exposats als ciberatacs. Hacking ètic, avaluació de vulnerabilitats i pentesting són paraules que s’han incorporat dins el vocabulari informàtic. Si vols formar part d’aquest món i convertir-te en un especialista en ciberseguretat, aquest és el teu Cicle Formatiu. Te una durada de 2000 hores distribuïdes en dos cursos. Amb 17 mòduls.

CFGS Administració i Finances

Si vols aprendre com portar a terme l’organització, l’administració i la gestió personal dins d’una empresa, aquest és el teu cicle. Si vols entendre les operacions econòmiques i financeres i poder assessorar a clients dins de l’àmbit públic i privat, aquest és el teu cicle. Te una durada de 2000 hores distribuïdes en dos cursos. Amb 14 mòduls.